Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Reply To: A800 – Getting stucked – Need Help

#29481
Faisal
Guest

Hi all,

I just bought a Quintum tenor axm analog and want to use voip. the thing is I can’t telnet or even ping the tenor. I can connect vai serial connection and can config it.
This is some info about the tenor. Please I can use all the help I can get.
Link is up on LAN 1: 100 Mb/s, FULL duplex via serial connection

index Destination NetMask Gateway EIAttached Metric
—– ————— ————— ————— ————- ——
1 0.0.0.0 255.255.255.248 90.72.18.9 EI-SL1DV1EI1 1

EthernetInterface-SL1DV1EI1 :
name : Test name
PortNumber : 1 Read Only, Physical
ManagementAccess : 1 Access Enabled; Defa
DUPlex : 0 Auto
IPAddress : 90.72.18.11
WebServerPort : 8080 Port Number
SubnetMask : 255.255.255.248
ExternalNATIPAddr : 0.0.0.0
DHCPEnabled : 0 Disabled, default
PPPOEEnabled : 0 Disabled, default
PPPOERedialInterval : 0 default
PPPOEUserName : (Not Set) user defined
PPPOEPassword : (Not Set) user defined
InternalNATIPDirAttached : (unspecified)
FilterIPDirAttached[1..16] : (unspecified)

emac (unit number 0):
Flags: (0x8063) UP BROADCAST MULTICAST ARP RUNNING
Type: ETHERNET_CSMACD
Internet address: 90.72.18.11
Broadcast address: 90.72.18.15
Netmask 0xff000000 Subnetmask 0xfffffff8
Ethernet address is 00:30:e1:00:e3:48
Metric is 0
Maximum Transfer Unit size is 1500
0 octets received
0 octets sent
109 packets received
12 packets sent
109 unicast packets received
12 unicast packets sent
0 non-unicast packets received
0 non-unicast packets sent
0 input discards
0 input unknown protocols
0 input errors
0 output errors
0 collisions; 0 dropped

Current Ethernet Operating Mode
Link : Active
Speed : 100 Mb/s
Duplex : Full Duplex