Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

BTS poblem

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #57331 Reply
    Withney
    Guest

    Hi pix,

    hope u’ll be able to help on this.
    I’m a new comer in the field and I’m facing this problem with a BTS.

    Looking at the OMC-R the station seems normal but the statistics show that it’s not in traffic.When you lock and unlock TRXs it starts working again for like 13 hours a most.

    When you go on site, there is no network, the suma board is ok, but the others unit are on but all the leds are blinking… The BTS terminal has no alarm and shows every thing ok.
    The TRXs have around 40° of temperature.What do u think this may be?

    #57332 Reply
    Withney
    Guest

    I forgot to say that, it’s an Alcatel equipment, CBO and B9 release, thank you in advance!!

    #57333 Reply
    Yellaiah
    Guest

    Hi, CHeck with your Txn media. is there any errors in E1…

    #57334 Reply
    Pix
    Guest

    Withney,

    I’m sorry I can’t help you about this, my knowledge is limited to the radio algorithms. I suck at hardware 🙂

    I recommend you contact your Alcatel-Lucent Technical support in your country, so they can help you out. I assume the equipment has some sort of warranty ?

    #57335 Reply
    Withney
    Guest

    Ok, thanks a lot both of you for answering !!!

    Yellaiah, there’s no pbm with the E1 it’s only located on the BTS because there’s one other BTS in drop with it but it’s really ok…

    Thanks again !!!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
Reply To: BTS poblem
Your information:




<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">