Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

RADIUS Configuration

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #25182 Reply
    Beg
    Guest

    I m getting a alram in Tenor….”RADIUS configuration missing”….any one can tell…why this alarm?….how can i eliminate this?
    Regards

    #25183 Reply
    Hwyking
    Guest

    Just like it says, u r missing a param in the radius table, send me your log I will look at it I am at comcast.net
    Hwyking#comcast.net

    #25184 Reply
    Beg
    Guest

    Hi Hwyking,
    Thanks for reply…..can u plz tell Which log u want?
    regards

    #25185 Reply
    Hwyking
    Guest

    at the config prompt type print then capture the print out to file and email it
    Hwyking

    #25186 Reply
    Tina
    Guest

    Hi all, my tenor is also giving this active alarm and this alarm level is 2. system software version is P4-2-20-9(LEC)……and in this situation box is not receiving any call…..i m not sure problem is for this or not…..please help me

    #25187 Reply
    Hwyking
    Guest

    Tina,
    upgrade your IOS, email me if you need help, I am at comcast.net
    Hwyking#comcast.net

    #25188 Reply
    Gonzo
    Guest

    Check under config gkadmin# if Endpoint Authorization Type = is set to 1,2 or 3. If is not zero you may be getting that alarm

    #25189 Reply
    Leon
    Guest

    This alarm meens that you are enable radius without specifying required radius parameters. The only way to answer your question is to take a look at your configuration on a Tenor.

    follow those steps and post info here:
    At the main promt type

    1) config
    2) radius user
    3) print

    Post the output in this forum

    Leon.

    #25190 Reply
    Tina
    Guest

    Thanks all for reply. Problem is solved.Thanks Gonzo….Its solved as your suggestion. HwyKing: u ask me to change the IOS….can u tell me which version i’ll use…some time box is not responding..when i give a print commnad….it gets stack and….more call are less 30secs….what are the problems?…is it IOS or its config issue. Regards

    #25191 Reply
    Hwyking
    Guest

    Sorry, it took me some time, I was out on vacation…but for you Tina, what’s the current IOS version u have on the tenor?Also check your PSTN setting for supervision, and make sure it is set for answer & disconnect.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
Reply To: RADIUS Configuration
Your information:




<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">